02.11.2009 22:41

Novinka 2009 - Interaktivní Náklaďák Rocky

Na vánoční trh přichází jedinečná interaktivní hračka pro kluky i jejich tatínky v podobě chytrého Náklaďáku Rocky z řady Matchbox, který se stane jistě jejich skvělým Nový náklaďák Roclykamarádem.

Náklaďák Rocky Matchbox r5130 je velice propracované a chytré auto, které se aktivuje pomocí hlasu nebo jiného zvuku. Náklaďák Rocky umí tancovat, vyklápí náklad a také mluví česky! Rocky má v sobě zásobu více než 100 českých  frází. Náklaďák se zapíná pomocí komínku. Když je unavený, tak usne a dokonce i chrápe :-)

Náklaďák Rocky se stane skvělým kamarádem nejenom vašich dětí!

"Náklaďák Rocky je úžasný. Věříme, že si ho každý hned zamiluje stejně jako my a potěší pod stromečkem nejenom malé kluky, ale i jejich tatínky.", říká Eva Rybová - Customer Marketing Manager společnosti Mattel Czech Republic, s.r.o.

Jak hračka funguje?
Rocky provádí všechny své triky s pomocí pohybových a zvukových senzorů. Senzory v korbě náklaďáku poznávají náklad. Mnoho z toho, co dělá, je aktivováno zvukem, což podporuje zaujetí dětí, které si s ním hrají. Má LED blikající světla. Člověka by napadlo, že s tím vším, co Rocky umí, bude hračka zřejmě komplikovaná. Ale Matchbox to dokázal a udělal super náklaďák, tak jednoduchý na ovládání, že ho hravě zvládnou i malí kluci bez pomoci dospělých.

Většina jeho činností se ovládá komínem s čudlíkem, umístěným na straně kabiny. Rocky umí být také klasickým náklaďákem, se kterým malí chlapci rádi popojíždějí všude kolem, kde je místo. Má pořádná kola a velkou korbu, aby uvezl spoustu kamínků nebo malých hraček, a pak je složil na místo, kam nařídí jeho šéf.

Hračka je určena dětem od 3 let.

Společnost Mattel Czech Republic, s.r.o. je výhradním dovozcem a distributorem chytrého Náklaďáku Rocky r5130 na český a slovenský trh. https://www.mattel.com

—————

Zpět


Chytrý Náklaďák Rocky můžete zakoupit v:

Nabídka eshopu Pompo
Obchodní společnost vznikla v roce 1998. Pompo prodejny jsou zaměřeny především na prodej prémiových hraček jako Mattel, Matchbox, Fisher-Price apod. V současné době společnost provozuje 68 prodejen Pompo a Pompo Maxi. Pompo Maxi kromě standardního prodeje hraček nabízí i rozšířený sortiment jako je kojenecké zboží, kočárky, dětské oděvy, rekreační sport a dárkové zboží. www.pompo.cz

 

Firma Sparkys s.r.o. byla založena paní Katharine Butler a panem Sebastianem Pawlowskim v roce 1998 v České republice. Firma se od samého počátku zabývá provozováním obchodů se sortimentem kvalitních hraček a dárků. V červenci téhož roku byl otevřen čtyřpatrový Dům hraček Sparkys v Havířské ulici v centru Prahy. Tento obchodní dům je do dnešního dne vlajkovou lodí firmy Sparkys. www.sparkys.cz

 

Porounání cen Náklaďáku Rocky Přehled internetových eshopů, ve kterých je možné zakoupit Matchbox - Náklaďák Rocky. Srovnání cen a přehled hodnocení jednotlivých internetových eshopů. Reference uživatelů, přispět můžete i vy. Ověřte si cenu Náklaďák Rocky.